Joulukuun ensimmäinen – Joulukalenteri auki

Palaan pikkuisen kuulumisiin viime ajoilta tänään ja muutenkin postausehdotuksiinne ihan lähiaikoina, mutta sitä ennen pieni ilmoitus myös täällä Mungobabyn puolella.

Joulukuun ensimmäinen! Mungolifen pitkäaikaiset lukijat tietävätkin, mitä se tarkoittaa! :) Joulukalenteri on valmisteltu ja se on auennut täällä. Joulukalenterissa on joka päivä jokin arvonta, joka on toteutettu yhteistyökumppanieni kanssa. Tänä vuonna 24 luukkua sisältävät toinen toistaan ihanampia arvontapalkkioita, kauneudenhoidosta tekniikkaan ja vauvantarvikkeista superkivoihin tapahtumiin.

Jokainen kalenterin luukku aukeaa aamupäivällä ja sen jälkeen arvontaan voi osallistua viikon ajan. Arvontavoitot arvonnoista, jotka päättyvät viimeistään 14.12. toimitetaan voittajille ennen joulua ja loput joulun jälkeen. Koska joulukalenteriluukut keräävät yleensä todella paljon osallistumisia, toivon, että kysymykset siihen liittyen esitetään Mungolifen puolella, etteivät ne huku tuonne arvontaosallistumisiin :) 

   

Käykäähän siis tutustumassa joulukalenteriin täällä ja osallistukaa arvontoihin tulevina päivinä. Toivottavasti kalenteri on teidänkin mielestä tänä vuonna ihan superkiva, nimittäin olen nähnyt sen eteen paljon aikaa ja vaivaa :) Kaikkea ihanaa on tarjolla, ja on ihan superkivaa odottaa joulua tonttuillen ja arvontoja lukijoille järjestäen.

Ihanaa joulun odotusta, joka on ihan viimeistään alkanut tänään ja onnea kaikille tasapuolisesti!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s