Lukijatapaaminen Kuopiossa!

Kuopiolaiset huomio! Nyt olisi tiedossa hirveän kiva tilaisuus, jonne kaipaisin mukaan lukijoitani! Onko teille tuttu Matkuksen perhehuone? Itse olen käynyt siellä useasti Matkuksessa käydessämme ja olen aina iloinnut, miten hyvä perhehuone tuonne on suunniteltu. Perhehuone on iso ja siellä on mun mielestä kaikki tarpeellinen huomioitu, ainakin näin vauvan äidin näkökulmasta. On ilo “joutua” syöttöhommiin kesken Matkuksen reissun, ja nyt mulla on ilo päästä hieman vaikuttamaan tuon perhehuoneen tulevaisuuteen. Vaikken itse pääsekään enää nauttimaan tuosta sen kummemmin Lempäälään muuttomme myötä, niin hyviä uutisia on tiedossa kuopiolaisille äideille.

Nimittäin Matkuksen perhehuoneeseen tehdään nyt alkusyksyllä pientä uudistusta ja sen tiimoilla yhdessä IKEAn kanssa järjestämme siellä lukijaapaamisen Mungobabyn lukijoille. Tapahtuma on maanantaina 14.8. klo 9-10.30 ja siellä on tarjolla osallistujille aamiainen. Paikalla on Matkuksen asiakaskokemuksesta vastaava ja IKEA:n sisustussuunnitelija ja tarkoituksena olisi käydä hyvin vapaamuotoisesti keskustelua perhehuoneen toiminnosta ja fiiliksestä. Tavoitteena on tehdä yhteistyössä käyttäjien kanssa unelmien perhehuone! Paikalle ovat tervetulleita kaikki lapset, ja osallistujien lapsille (3-7 v.) järjestetään mahdollisuus mennä leikkimään Smålandiin tapahtuman ajaksi :)

Me ollaan Danten kanssa myös paikalla tapahtumassa ja lisäksi kaipaamme sinne kymmentä lukijaa paikalle! Olisitko sinä halukas tulemaan paikalle? Ilmoittaudu tuohon alle ja me valitsemme joukosta kymmenen osallistujaa, jotka pääsevät osallistumaan tapahtumaan :) Mukaan sopii niin pienten lasten äidit ja isät kuin odottavatkin äidit, sillä kaikenikäisten äideiltä ja isiltä kaivataan palautetta ja kommentteja perhehuoneesta! Ilmoittautumisaikaa on 3.8. asti, jonka jälkeen ilmoitan tapahtumaan osallistujat! Ilmoittautua voi myös sähköpostitse anna@mungolife.fi! :) 

Edit:// postaukseen lisätty tieto siitä, että myös isät ovat tervetulleita tietenkin :) Jotenkin näin naispainotteisten lukijoiden joukosta aina unohtuu se, että tätä toki lukevat miehetkin ja jotenkin koko perhehuonettakin olen ajatellut jotenkin kovin imettäjän silmin :)  Toki yhtä tärkeitä ovat myös isien kokemukset perhehuoneen toimivuudesta :)

13 thoughts on “Lukijatapaaminen Kuopiossa!

 1. Olispa aivan mahtava päästä mukaan vaikuttamaan ! Mulla on 7kk ikäinen tyttö ja perhehuoneessa on tullut vierailtua useamman kerran, asutaan lähempänä Matkusta kuin keskustaa. Sekä ruusuja että risuja/kehitysajatuksia imetyksen ja vaipanvaihdon lomassa on tullut mieleen ja olispa kiva päästä aiheesta juttelemaan!

  Like

 2. Miksi miehet eivät ole tervetulleita?

  Luulin, että sinä olisit sellainen bloggaaja, jolle olisi tärkeää tuoda myös isän ja lapsen välistä suhdetta esille, niin kuin teit pulloruokintapuheissasi.

  Olisi myös mielenkiintoista kuulla, miksi teet yhteistyötä Ikean kanssa, kun olet hetki sitten kirjoittanut, että haluat kotiisi vähemmän Ikeaa ja enemmän laatuhuonekaluja. Luulisi, ettet haluaisi sitten tukea Ikeaa, jos et koe sitä omaksesi.

  Like

  1. Aivan, ihan yhtä lailla isät lapsineen ovat tervetulleita! Pahoitteluni, en jotenkin osannut ajatella, että naispainotteisten lukijoideni joukossa on myös miehiä :)

   Mielestäni tämä vuosien ja vuosien Ikea-huonekalujen hankkiminen ja niistä pitäminen kertoo siitä, että Ikea on äärimmäisen hieno yritys. Vaikka uuteen kotiimme haluan panostaa ajattomiin huonekaluihin, niin uskon vahvasti, että meillä moni kaluste tulee jatkossakin olemaan Ikeasta. Tässä kuitenkaan keskiössä ei ole Ikean tuotteet, vaan Matkuksen perhehuone, jonka suunnittelussa on mukana Ikea :)

   Like

 3. Tulisimme mielellämme 9kk ikäisen tytön kanssa tapaamiseen! Matkukseen perhehuone on meille tuttu paikka, siellä tulee käytyä useamman kerran kuukaudessa. :) Olisi huippua olla mukana kehittämässä perhehuonetta!

  Like

 4. Minä ja minimies 8kk voitas tulla tuomaan ilon kiljahduksia! Herra on sen verran sosiaalinen tapaus ja kun oikein innostuu niin sen kuulee kyllä muutkin :) kaksi hammastakin löytyy ja hymyjä riittää kaikille :) ei ollakaan vielä perhehuonetta testattu, vaikka matkuksessa tulee käytyä :)

  Like

 5. Äiti 26v. ja pikkumies 1v 1kk tulisi mielellään tapahtumaan. Tää meidän taapero on vauhdikas liikkeissään, mutta Matkuksen perhehuoneen rauhallinen musiikki ja mukava tunnelma saa hänet aina pysähtymään ja ihmettelemään näkemäänsä. Vauva-ajasta asti olemme siellä käyneet ja nauttineet Suomen parhaimmista imetysnurkkauksista ja vaipanvaihtotiloista. Muutamia kehitysideoita onkin tullut mieleen, ja olenkin miettinyt, mihin tätä palautetta voisi antaa. Ja koko blogiurasi sinua seuranneena olisi kiva nähdä sinua, jonka videolta olen aikoinaan oppinut muun muassa korkkareilla kävelemisen salat :) voi niitä muistoja :D

  Like

 6. Kun asuu kävelymatkan päässä Matkuksesta, tulee siellä vietettyä sen verran aikaa että olisi mahtavaa päästä osallistumaan myös jo valmiiksi hienon perhehuoneen kehittämiseen! Jo raskausaikana odotin innolla että päästään perhehuoneen käyttäjäkuntaan, ja olihan se odottamisen arvoinen! Nyt on 5 kk tissihirmun kanssa siellä niin monta kertaa vierailtu että kehittämisideoitakin pari löytyisi :)

  Like

 7. Moi! mä voisin näin 3-5 vuotiaden tyttöjen kanssa tulla myös. Ideoiden kehittely on mun juttu!
  Matkus ja perhehuone ovat meille hyvin tuttu paikka ja ehdotuksia olisi minulla jo nyt :)

  Like

 8. No näyttääpä hyvältä tuo perhehuone! Ehkä samanlaista projektia voisit kehitellä Ideaparkissa…? Siellä nimittäin vain lastenhoitovessat 🙄 t.tamperelainen taaperon äiti

  Like

 9. Tulisin mielelläni mun 10kk pojan kanssa jakamaan kehittämisvinkkejä, koska muutamaan otteeseen olen palautetta(vinkkejä) jo Matkukselle huoneesta antanut, mutta ainakaan tähän mennessä niille ei ole tehty mitään. (Mm. Olisi hienoa jos peilin edessä olevat kraanat olisivat lämpösäädettävät, imetyspaikkojen tyynyjä välillä pestäisiin.) :)

  Like

 10. En valitettavasti pääse osallistumaan, mutta pari ajatusta ois antaa, kerta entuudestaan niin ihanaa perhehuoneen ollaan parantamassa. Voisiko sitä valaistusta hieman fixata? Kirkkaat valot osoittavat suoraan alaspäin ja häikäisevät pienten vauvojen silmiä ikävästi. En nyt tarkkaan muista niitä paikkoja, mutta niitä taisi olla jopa hoitotason yläpuolella. Toinen epäkohta on oven aukaisukytkin, joka on juuri sopivalla korkeudella taaperolle jolla on enemmän nopeutta kuin järkeä. Olisi mukava hyödyntää perhehuonetta vauvan ja taaperon kanssa ilman, että tarvitsisi pelätä isomman lähtevän karkuteille heti ensimmäisen tilaisuuden tullen.

  Like

 11. Hei! Samaa mieltä niistä valoista, häikäisee beiben silmiä! Lisäksi jos sitä lelunurkkausta voisi miettiä vähän kauemmaksi ns imetysnurkasta koska aika usein kun olen käynyt niin vauvani ei voi rauhottua syömään koska on paljon pieniä lapsia leikkimässä ja huutamassa ja tulevat usein ihan iholle jolloin viimeistään vauvan ruokailu on menetetty. Usein syötänkin mieluummin autossa tai perhehuoneen ulkopuolella jos liikaa lapsia. Toive olisikin ehkä enemmän vanhemmille joilla monta lasta: jos äiti ei ole yksin matkuksessa niin olisiko mahdollista että se toinen aikuinen/isi veisi isommat lapset leikkialueelle tai loungeen purkamaan energiaa? Kiitos. Ugh. Muutoin ihana paikka jos ei ole täynnä ihmisiä :)

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s