Vinkki vitonen!

Tuossa jossain postauksessa vilahtaneista “käpyhousuista” sain hirveän monta kysymystä niin Instagramissa kuin bloginkin puolella, niin nyt oli pakko vinkata! Ko. pöksyjä näyttäisi tulleen lisää beigessä värissä ja tänään sattuu Hennesillä olemaan -15% alennuskoodi kaikesta koodilla 4060! :) Samaan syssyyn vinkkaan parista muustakin lempparista, nimittäin tuo hauska liivillinen kollarisetti on meillä ihan yksi suosikkeja ja tuo puuvillainen napillinen haalari on sellainen, millainen meillä oli alkuun ja nyt jo jäänyt pieneksi. Hieman eri harmaata on tämä uusi, mutta aivan yhtä ihanan näköinen :) Haalari on ohutta puuvillaa ja sopii ihan erinomaisesti nyt kesäänkin, ei ihan hellepäiviin, mutta sellaisiin tavallisiin Suomen kesäkeleihin erinomainen! Ei tule kuuma eikä kylmä! Tuo liivipuku on aivan ihana kun se on sellainen ohut kollaripuku, joka on mukava vauvalle päälle ja sopii ihan mihin tahansa, johonkin juhlatilanteeseenkin :) Kaikkia näytti olevan vielä hyvin kokoja, joten jos omia käpyhousuja kaipaatte, niin nyt olisi syksyisessä värissä tarjolla!

Tuli tästä mieleen, että kannattaa lähipäivinä olla tarkkana, nimittäin laitan arvottavaksi aika makean vaatekappaleen! Sellaisen kukkuu-leikkeihin sopivan ;)

5 thoughts on “Vinkki vitonen!

 1. Moi! Kiitos vinkistä! :) Ja ihan myös sitä olen ajatellut että oletko ajatellut laittaa pieneksi jääneitä vaatteita myyntiin jossain vaiheessa vai haluatko laittaa suloisuudet jemmaan? Ihan vinkkinä vaan, että täältä löytyisi ainakin yksi joka niistä olisi erittäin kiinnostunut. Syksyn vauva tarvii just kaikkee tämmöstä ja lämmintä päälle. Ja maku kun on aivan sama :D <3

  Like

  1. Mä luulen, että annetaan jatkossakin pois joitakin käytettyjä vaatteita ja sitten söpöimmät jää mahdolliselle sisarukselle, jos moinen meille joskus suodaan tai sitten muille lähipiirin lapsille :)

   Like

 2. Aivan ihania vaatteita kyllä teidän pienokaisella aina, kovasti saman tyyppisestä pidän itsekin. Ja tämän postauksen innoittamana kävinkin kurkkimassa pitkästä aikaa H&M:n valikoimia ja oih ja voih, mitä kaikkea suloista sinne olikaan tullut! Pakko oli muutamat suloisuudet (hei harmaa lippis korvilla ja eläimen kasvoilla! <3 ) klikkailla ostoskoriin, vaikka ihan varsinaista akuuttia tarvetta ei ehkä olisikaan ollut… Mutta onhan ne vaan suloisia nuo minikokoiset vaatteet. :)

  Like

  1. Mun tekee mieli välillä shoppailla enemmän lasten puolella ku naisten :D Vaarallisen suloisia nuo on :)

   Like

 3. Kiitos vastauksesta. Täytyy pitää silmällä mikäli olet niitä myymässä ;) Ja tosiaan tulipa hyödynnettyä tuota tarjousta.. ihan taas kaikkee “turhaahan” sitä tuli ostettua. Mutta kyllä niille käyttöä on <3 Huomannut myös saman ettei tule itselle ostettua enää samalla tavalla vaatetta. :D

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s