Lindex Baby event

*Kaupallisessa yhteistyössä Lindex

Kuten on ehkä käynyt ilmi, vauvanvaatteet on lähellä meikäläisen sydäntä. Rakastan söpöjä pikkuvaatteita, ja omat suosikkikaupat on aika lailla selkeet mulle. Lindexin baby-osasto kuuluu yhteen niistä, joten kun sain mahdollisuuden kertoa teille mahtavasta tarjouksesta ja käydä valitsemassa minille muutaman kesäasun, en tokikaan voinut kieltäytyä.

Lindexin vauvanvaatteissa on mun mielestä söpöjä värejä ja kuoseja, mutta ennen kaikkea niiden istuvuus on meidän poitsulle ihan täydellinen. Mini on malliltaan moinen, että hänelle sopii parhaiten pidemmät ja kapeammat vaatteet ja Lindexin vaatteet on juuri tätä kategoriaa. Vauva kasvaa ihan hirveetä vauhtia, ja sen takia Lindexin bodyt on suosikkilistoillamme, sillä niissä on lähes aina “jatko-osa”, tai siis nappeja kahdessa rivissä, eli vauvan kasvaessa voi pitää vielä samaa bodya. Vähän niinkuin rintaliivien säätömekanismi siis. Meillä nimittäin bodyt usein on sopivia vielä leveyssuuntaan, mutta alkavat olemaan lyhyenlaisia. Lisäksi iso osa Lindexin bodyista on noita kietaisumallisia, jotka on paljon helpompia pukea tuolle tyypille, joka ei niin välitä pään yli puettavista vaatteista :D

Lindexin vaatteet on mun mielestä reippaanpuoleisia, ja meillä menee tällä hetkellä vielä oikein hyvin koko 56 minille. Samaan aikaan esim H&M:n 56 bodyt on jo pieniä ja 62-kokoisetkaan eivät ole yhtään liian isoja. Lindexin 56-kokoisia bodyja voidaan pitää vielä niillä pienemmänkokoisilla napeilla. Jos siis Lindexin vaatteita tilaatte, sanoisin, että kannattaa ottaa hieman pienempi koko.

Mun suosikkeja tämänhetkisestä mallistosta on tuo aivan ihana valaspuku ja tuo suloinen ötökkäsetti. Viikon aikana mini on viihtynyt tuossa raidallisessa haalarissa lähes päivittäin, nimittäin se on erinomainen kesähaalari. Kun kelit on näin arvaamattomat, tuollainen ohuempi haalari toimii todella hyvin. Se ei ole missään vaiheessa liian kuuma, mutta samalla pitää minin lämpöisenä. Kerrospukeutumiseen täydellinen!
Postaus on ajankohtainen, koska huomenna 9.6. klo 8-13 Lindexillä on Baby-tapahtuma, jonka aikana Lindexin verkkokaupassa tarjotaan koko baby-mallisto -20% koodilla lindexbaby06. Tämän lisäksi 500:lle ensimmäiselle asiakkaalle on tarjolla pieni supersuloinen lahja koodilla gift17!

Kannattaa tsekkaa mallisto, sillä mä ainakin päädyin ostamaan vaikka mitä muita suloisuuksia!

5 thoughts on “Lindex Baby event

 1. Miten voikaan olla niin paljon isänsä näköä!! En kestä! Niin iloinen pikku mies <3 Meillä poika 1v2kk ja vauvakuume jo:D

  Like

 2. Tuo teidän poika on niiiiin söpö, etten kestä! :D Ja niinkuin edellinenkin kommentoi, niin hän on kyllä ihan isänsä näköinen :D Ihanat! Aurinkoista kesää teidän perheelle :)

  Like

 3. Apua kuinka ihana tuo teidän poika on<3 ihan isänsä näköinen. Siis niin suloinen, en kestä :D valloittava hymy<3 koska ristiäisenne/nimiäiset on? :)

  Like

 4. Hassua, että teijän kokemuksella Lindexin vaatteet on isoja, kun mä oon siinä käsityksessä, että ne on yleisesti ottaen naftimpaa :D Ja mun kokemus juurikin se, että Lindexin vaatteet jää aina ekana siitä koosta pieneks :D Meilläkin pojalla jää aina ensin pituudesta vaatteet pieneks. Mutta tiedä sitten näistä, kaikilla varmasti vähän eri kokemus :) Lindexin vaatteet on kyllä aivan ihania! Ja voi että, pikkumies on niiiin suloinen<3

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s