Jättihupussa

Minin asu vilahti tuossa asupostauksessani pari päivää sitten ja lupasin esitellä sen Mungobabyn puolella :) Ministä saa fiksuiten kuvat hänen nukkuessaan, sillä vauhti on hereillä aikamoista yleensä, eikä paikoillaan oikein halua makoilla, vaan pitää sätkiä, potkia ja käännellä päätään, eikä äiti oikein tahdo kameran kanssa pysyä mukana. Tässä siis pieni Prinssi Ruusunen ja hänen isohuppuinen asunsa :)

Moni kokee kai vauvojen takit jotenkin hankaliksi, mutta itse olen tykästynyt niihin näillä keleillä! Vauva on useimmiten vaunuissa tai turvakaukalossa peiton alla, joten alaruumista peittää mummin kutomat viltit. Yläkroppa on kuitenkin enemmän lämmityksen tarpeessa, joten kerrospukeutuminen on pop. Koska säät heittelee +5 ja +20 välillä ihan mielipuolisesti välillä, on helpointa, jos minillä on päällään sellaiset vaatteet, jotka saa helposti pois, myös hänen nukkuessa. Takki on musta helppo avata ja kädet ujuttaa sieltä pois, jos tulee liian lämmin. Haalaria pois ottaessa joutuu aina liikuttelemaan hieman enemmän ja vauva herää helpommin. Vastoin kaikkia omiakin odotuksiani oon siis tykästynyt minin pukemiseen neulostakkeihin, ja tämä kyseinen yksilö on ihana lisä vaatekaappiin :)

Pipon pidän kyllä näillä keleillä visusti päässä. Välillä tuntuu, että tuolla tarvii vielä lämmintäkin pipoa, ja sellaisena about +12-15 päivänäkin mini kulkee useimmiten ohut trikoopipo päässään, koska välillä tuulee ihan jäätävän kylmästi. Kivoja trikoopipoja on löytynyt mm. Hennesiltä ja Novisendesignilta Ruotsista. Ihan söpöin trikoopipo tulee pian esittelyyn, ja se onkin ihan suomalaista käsialaa :)

Tämä kyseinen nukkuva pipo on kuitenkin Novisendesginilta ja n. sata kokoa liian iso minille. Minillä on koko 40/42, eli 3-6 kk suunniteltu, että ehkä hän siihen vielä pian kasvaa jo :D


*= Kaupallinen affiliate-linkki

NEXT takki (tämä, muita ihania *tästä ja *tästä )
ZARA farkkuleggarit, kirpparilta (samantyyppiset *täältä, *täältä ja *täältä)
CONVERSE pehmotennarit (*nämä, mustat samanlaiset *täältä)
SEPPÄLÄ pilkkubody, kirpparilta (samantyyppinen *tästä)
NOVISENDESIGN pipo (tämä, tykkään myös *tästä ja *tästä)
MIFFY pupu

Eikö olekin ihana tuo megahupullinen takki? :) 

5 thoughts on “Jättihupussa

  1. Ihana vauva😍 Voisitko tehdä jossain vauheessa postausta siitä miten kaksikielisyys vauvan kanssa on lähtenyt perheessänne sujumaan? Onko ollut helppoa pitää kiinni siitä, että puhut vauvalle vain venäjää? Vai päädyitkö edes tähän ratkaisuun?😊

    Like

  2. Moikka! Mulle tuli tässä mieleen kun esikoisen synnytys käynnistetään huomenna ja vauva-arki pian alkaa, että olisitko kiinnostunut kirjoittamaan aiheesta vauva ja parisuhde? Jos se ei tunnu susta liian intiimiltä. Lähinnä mua kiinnostaisi onko teillä kahdenkeskistä aikaa nyt miten ja onko se jotenkin muuttunut? Miten isän ja äidin roolit on vaikuttanut rooleihinne miehenä ja vaimona? Onko tunteet jotenkin muuttunut? Ja ihan mitä muuta haluaisit aiheesta kertoa.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s