Kuvien tekijä hakusessa

c23898d6a9d02364dec57e85625f9117

Oletko hyvä piirtämään tai maalaamaan ja kaipaat pientä lisätienestiä? Ilmoittaudu mulle meilillä! :) Vauvan uninurkassa on nimittäin kolme tyhjää taulukehystä, joihin haluaisin eläinaiheiset kuvat! En ole pitkästä nettisurffailusta huolimatta löytänyt mieluisia, ja ajattelin jos lukijoiden joukossa olisi taiteilijoita, joilta nämä luonnistuisivat paremmin kuin multa nettishoppailu.

Haluaisin kuvat, joissa olisi hieman väriä taustalla ja lempeän ja kivan näköiset panda, pesukarhu ja pupu niissä kuvissa. Haluaisin siis iloiset ja söpöt kuvat, jotka koristaisi vauvan uninurkkaa, ei tarvii olla oikeannäköiset eläimet, vaan riittää söpösti piirretyt, saa olla vähän digitaalisenkin tai sarjakuvamaisen näköiset :) Nuo ylläolevatkin on aika söpöjä, mutta en haluaisi, että kuvissa on mitään tekstejä.

Jos siis olet taitava maalari/piirtäjä/tietokoneella kuvien tekijä, niin laita mulle meiliä, ettei bebenkin tarvitse katsoa tyhjiä kehyksiä :D

16 thoughts on “Kuvien tekijä hakusessa

 1. Onko Henna Adelin tai Eef Lillemorin valmiit julisteet tuttuja? Kannattaa tsekata, löytyy instasta samoilla nimillä, jos ei taiteilijaa lukijoista löydy :)

  Like

 2. Moikka! Suosittelen ehdottomasti Aleksi Lydmania. Olen nähnyt paljon hänen maalauksiaan käsityö ryhmässä Facebookissa. Tekee parasta aikaa ilmeisesti lastenkirjaa ja on kauniita kuvia. Nimenomaan eläimiä paljon käyttää aiheena :) Maalaa myös kenkiä. Laitoin linkin hänen fb:n “taiteilija profiiliin” :)

  https://www.facebook.com/kenkamaakari/?fref=ts

  Like

 3. Minä olen tilannut jo usemman vauvataulun lahjaksi Tiina Kauppiselta (https://fi-fi.facebook.com/tiinakauppinenart/) Olen kertonut hänelle omista ideoista aiheiden ja värimaailmojen suhteen, jonka pohjalta hän on tehnyt luonnokset hyväksyttäviksi. Joka kerta olen ollut tosi tyytyväinen, kuten myös lahjansaajien vanhemmat, kun lapsi on saanut uniikin taulun, joka on tehty ajatuksella juuri tälle lapselle.

  Like

 4. The Realm of Maria piirtää todella kauniita kuvia. Opiskelee sisustus ja arkkitehdin alaa. En ole toista saman laista piirtäjä nähnyt.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s